Hirdetés

Vadonatúj videón a Jégkorszak - A nagy bumm

|

A 20th Century Fox és a Blue Sky Studios bemutatta a Jégkorszak - A nagy bumm kibővített tévéreklámján, amelyben további jeleneteket mutatnak a filmből.

Hirdetés

Motkány megint megcsinálja, ismét ő okoz egy hatalmas kataklizmát, amely könnyen Sid, Manny, Diego és a többiek végét jelentheti. Kíváncsian várják világszerte a rajongók, hogy a Blue Sky Studios hogyan jön ki ebből a slamasztikából és happy endet kapunk-e, avagy drámaibb pillanatokkal is meglepnek minket, mint ahogy azt az Így neveld a sárkányodat-filmek tették.

Hirdetés

Bármelyik is legyen, a Jégkorszak franchise ötödik része, a Jégkorszak - A nagy bumm igazán izgalmasnak ígérkezik, hiszen Motkány globális galibával végződő makkgyűjtögetése miatt  Sidék az összes eddigi rész legjobb szereplőivel kiegészülve felkerekednek, hogy biztonságosabb földrészen telepedjenek le és kalandos útjuk során nem lesz hiány humorból, egzotikus tájakból és színes új karakterekből sem. 

A Jégkorszak - A nagy bumm július 14-én jelenik meg hazánkban, fent pedig az új jelenetekkel megpakolt, kibővített tévéreklámot leshetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.