Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Jégvarázs 2 első előzetese!

|

Keveset mutat, de annál hangulatosabb a Jégvarázs 2 első kedvcsinálója.

Hirdetés

A Disney 2013-as, világszenzációnak számító animációs filmjét, a Jégvarázst még azok is kívülről fújják, akik egy percet sem láttak belőle, köszönhetően a fülbemászó dalnak, a Legyen hó!-nak (eredetiben Let It Go), amely Idina Menzel előadásában meghódította a világot, valamint a kísérő termékeknek, amik miatt még a legeldugottabb kis boltban is a szereplők mosolyogtak vissza ránk a polcról. A Jégvarázs mindösszesen 150 milliós büdzséből több mint 1,3 milliárd dollárt termelt a vállalat számára, ráadásul mindezt úgy, hogy az animációs film minőségét és mondanivalóját sem érhette panasz. 

Hirdetés

Természetesen mindezek után nem ússzuk meg folytatás nélkül, de ha sikerül tartani az előző film színvonalát, akkor ezt cseppet sem bánjuk. A Jégvarázs 2 legelső előzetese még nem mutat túl sokat, de ez alapján olyan szerethetőnek és hangulatosnak ígérkezik, mint az elődje, ráadásul látvány is magáért beszél. Nézzétek meg ti is és írjátok le kommentben, hogyan tetszett a teaser trailer. 

A Jégvarázs 2 november 21-én kerül a hazai mozikba Jennifer Lee és Chris Buck (Tarzan, Jégvarázs, Vigyázz, kész, szörf!) rendezésében. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.