Hirdetés

Jim Carrey fest, Kerekes József narrálja

|

Eddig csak angolul volt nézhető az a videó, amiben Jim Carrey a festés iránti szenvedélyéről mesél, azonban a Szinkronikum Egyesületnek és a színész örökös magyar hangjának, Kerekes Józsefnek hála már magyarul is pótolhatjuk.

Hirdetés

A "Gumiarcúnak" is nevezett, kétszeres Golden Globe-díjas színész és humorista, Jim Carrey legismertebb szerepe az Ace Ventura, de valószínűleg kevesen vannak, akik nem ismerik a Maszkot, a Dumb és Dumbert vagy többek között a Mindörökké Batmant. Jim Carrey azonban drámai szerepekben is kiemelkedő, gondoljunk csak az Egy makulátlan elme örök ragyogására vagy A 23-as számra, ami szerintünk meglehetősen alulértékelt. 

Hirdetés

Azt azonban már sokkal kevesebben tudják az ezeroldalú színészről, hogy imád festeni és a művészetnek hihetetlenül fontos szerepe van az életében, a mindennapjaiban. Az I needed color című rövid dokumentumfilmjében, amelybe talán már belefutottatok a világhálót böngészve, azonban a Szinkronikum Egyesületnek, Lőrincz Ágnesnek és Carrey megszokott szinkronhangjának, a zseniális Kerekes Józsefnek köszönhetően már szinkronnal is nézhető:

Forrás: Műsorvízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.