Hirdetés

Sötét karakterdrámát ígér a Joker mozi első előzetese

|

Todd Phillips az elme legsötétebb bugyraiba invitál meg minket.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legérdekesebb DC projektje a Todd Phillips rendezésében készülő Joker "eredetmozi" ahol Jack Nicholson, Heath Ledger és Jared Leto után ezúttal Joaquin Phoenix (A nő) bújik majd a bűn bohóchercegének a bőrébe, hogy egy eddig még nem ismert oldaláról mutassa be a képregénytörténelem egyik legikonikusabb gonosztevőjét. 

Hirdetés

Phillips drámájában figyelemmel kísérhetjük majd, ahogy az egyszerű komikus, a Phoenix által alakított Arthur Fleck hogyan válik majd szépen lassan azzá a pszichopata hajlamokkal rendelkező bűnözővé, akit aztán a későbbiek folyamán csak úgy fognak emlegetni, hogy Joker. Íme egy kis ízelítő belőle:

Szereposztás tekintetében Phillips egy valódi all star színészgárdát hozott össze, hiszen Phoenixen kívül itt lesz nekünk Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta), Robert De Niro (Taxisofőr), valamint Brett Cullen (A törvény nevében) Bruce Wayne édesapjának, vagyis Thomas Wayne-nek a szerepében. 

A Joker várhatóan október elején érkezik a mozikba. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.