Hirdetés

jOBS - új, legendás trailer

|

Vadonatúj előzetest kapott az Ashton Kutcher főszereplésével készülő Steve Jobs-ról szóló film, a jOBS, amely ezúttal a karakter személye körül kialakult legendára összpontosít.

Hirdetés

Mindenki rendelkezik valamilyen véleménnyel Steve Jobs-ról, azonban abban szerintem mindannyian egyetérthetünk, hogy valóban legendás alakot tisztelhetünk a személyében, aki olyat tett le az asztalra, amely megváltoztatta a világot. Hogy jó vagy rossz értelemben, azt mindenki döntse el maga, ennek ellenére mi gyermeki kíváncsisággal veszünk majd részt a vetítésen és úgy tűnik, hogy Ashton Kutcher a Pillangó-hatás óta először játszik valóban minőségi szerepet. A történet 1971 és 2000 között fog játszódni, ez idő alatt a fiatal hippi Steve Jobsból az Apple cég társalapítója lesz, és minden idők egyik legsikeresebb üzletét indítja be. A további szerepekben Josh Gad (Steve Wozniak), Amanda Crew, Dermot Mulroney, Matthew Modine, J.K. Simmons, és Lukas Haas. A filmet Michael Stern rendezi majd és augusztus 16-án jelenik meg külföldön, míg a hazai dátum továbbra is ismeretlen. Apropó, tudtátok, hogy TomPowell kollégánk jobban várja ezt a filmet, mint a karácsonyt?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.