Hirdetés

Joe Keery bűnbe esik a szerelemért a Marmalade trailerében

|

A Stranger Things Steve-je alapos kalamajkába kerül.

Hirdetés

A Stranger Things hamarosan véget ér, és lassan kiderül, hogy vajon a színészei képesek lesznek-e továbblépni és új filmek vagy sorozatok révén tovább öregbíteni saját hírnevüket. Millie Bobby Brownt azóta már láthattuk Enola Holmesként, illetve az új Godzilla filmekben, ám az ügyeletes bébiszitter, Joe Keery sem akar elveszni a süllyesztőben.

Keery új filmje, a Marmalade februárban debütál a tengerentúli mozikban és VOD formátumban, amihez most egy előzetest is kaptunk.

Hirdetés

Keery karaktere, Baron fülig szerelmes lesz Marmalade-be (Camila Morrone), aki viszont egy igazán sajátos világszemlélettel viszonyul az élethez. Amikor Baron anyjának már nem tudják miből fizetni a gyógyszereit, Marmalade rábírja a fiút, hogy raboljanak ki egy bankot, amivel egy egészen éles fordulatot vesz Baron addigi kiszámítható élete. A filmet Keir O'Donnell rendezte, akinek ez lesz az első egészestés produkciója.

Titeket felcsigázott az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.