Hirdetés

John Carpenter visszatért rémisztgetni, íme a Suburban Screams trailere

|

Carpenter ezúttal a Peacockra alkotott, aminek tartalmait mi a SkyShowtime-on keresztül kapjuk meg.

Hirdetés

Rég volt már, hogy John Carpenter a rendezői székben ült. Legutóbbi munkája 2010-ben volt, ez már bizony tizenhárom év és már az a film sem volt éppen a legfényesebben ragyogó csillag a filmográfiájában. Nyilván, egy ilyen nagy embernek bizonyítania nem kell már, letette az asztalra a Halloween-t, A dolog című csodát és a Menekülés-filmeket is, ebből csupán az egyik is elég lenne ahhoz, hogy örök életre megszeressük.

Most azonban örülhetünk, ugyanis visszaült egy picit a rendezői székbe a Peacock Suburban Screams című sorozatának kedvéért (bocsánat: John Carpenter's Suburban Screams). 

Hirdetés

A sorozat koncepciója talán sokat látott, de mégis, Carpenter közreműködése valami különlegeset sejtet: minden egyes epizód egy rejtélyes, ijesztő, barátságosnak tűnő kis kertvárosban megtörtént esetet dolgoz fel, amit a túlélők tolmácsolásában hallhatunk, ismerhetünk meg. Miközben az illusztrálásra szánt egyéb jelenetekben igyekeznek megütni egyfajta minőségi horrormércét - legyen szó akár archív felvételekről, híradó-részletekről, vagy pedig színészekkel újrajátszott jelenetekről. A hat epizódból álló sorozatnak ugyan csak egy epizódját rendezte Carpenter, de már ez is valami, azt sugallja, hogy az alkotók valamiféle izgalmas egyvelegét szeretnék létrehozni dokumentarizmusnak és lúdbőröztető horrornak. (Még ha az előzetes önmagában nem is tűnik olyan meggyőzőnek.)

A sorozat a Peacock streamingszolgáltatáson keresztül lesz elérhető október 13-án (ami épp péntekre esik) és a rendezők között Carpenteren (ő egyébként a főcímzenét is komponálja) kívül ott lesz még Jordan Roberts, Michelle Latimer, valamint Jan Pavlacky is. A Suburban Screams a Storm King Productions és a DIGA Studios égisze alatt készült el. Remélhetőleg hozzánk is mielőbb eljut. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.