Hirdetés

John Carter - Magyar Előzetes

|

Edgar Rice Burroughs sikeres és tetszetős sci-fi szériájának vászonra adaptált verziójáért Andrew Stanton gondoskodik a Disney égisze alatt - most kikerült a legelső mozgókép.

Hirdetés

John Carter (Taylor Kitsch) egyszerű katona, aki a hadsereg sorai között keresi életének értelmét. Minden a szokásos módon megy, mikor váratlanul a Marsra kerül, ahol belecsöppen egy őslakos háborúba, amit a két kegyetlen fél már évszázadok óta vív egymással. John Carter kis idő elteltével beilleszkedik, szerez rengeteg barátot és ellenséget egyaránt, de nem tagadhatja múltját és képességeit így harcosként elkerülhetetlen, hogy részt vegyen a harcokban...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.