Hirdetés

John Malkovich egy őrült doktort alakít a Chariot trailerében

|

A színész ismét egy furcsa szerepben brillírozhat.

Hirdetés

John Malkovich jó eséllyel ismét egy olyan szerepben tűnhet fel, mely nagyon jól rezonál azzal a különc rezümével, amit a színész felépített hosszú pályafutása során. Befutott ugyanis a Chariot előzetese, melyben Malkovich Thomas Mann karakterének próbál meg segítséget nyújtani visszatérő álmainak értelmezésében, ám míg a páciensnek nem, nekünk nézőknek talán rögtön gyanús lesz Malkovich őrült doktora.

Hirdetés

A sci-fi thrillert Adam Sigal (Sargasso) írta és rendezte, mely a trailer alapján a reinkarnáció, illetve az élet mint szimulációból eredő bugok témájával fog eljátszadozni. A filmben felbukkan még Rosa Salazar (Alita), Shane West (Vészhelyzet), Scout Taylor-Compton (Halloween), Vernon Davis (Baywatch), Chris Mullinax (Az arkansasi drogfutárok) és Joseph Baena Schwarzenegger.

A Chariot április 15-től lesz elérhető a külföldi mozikban, illetve VOD formátumban. A ti érdeklődéseteket felkeltette az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.