Hirdetés

John Travolta seriffként üldözi a rablókat a Mob Land előzetesében

|

Drogkereskedelem és bűnözés rondít bele a vidéki kisváros életébe, amikor két sógor olyan balhéba keveredik, amibe nem kellett volna.

Hirdetés

Előzetest kapott a Mob Land című film, melynek története szerint két sógor, akiket Shiloh Fernandez (Gonosz halott) és Kevin Dillon (Törtetők) alakít, egy fegyveres rablás közben tűzharcba keverednek, aminek következtében két ember is életét veszti. Ez a helyi maffiafőnök figyelmét is felkelti, emiatt sem ők, sem a családjaik nincsenek többé biztonságban.

A John Travolta által életre keltett helyi seriff pedig nyomozásba kezd, hogy felgöngyölítse a szálakat.

Hirdetés

A Mob Land forgatókönyvéért és rendezéséért is Nicholas Maggio felel, akinek mindkét pozícióban ez lesz az első filmje, korábban csak klipet rendezett (Adekunle Gold feat Davido: High). A szereplők között felbukkan még Stephen Dorff (Penge) és Ashley Benson (Spring Breakers - Csajok szabadon) is, de úgyis mindenki John Travoltára kíváncsi, akit a trailer is előszeretettel mutogat: 

2023. augusztus 4-én mutatják be a Mob Landet az Egyesült Államokban, a magyar bemutatóról egyelőre nincsenek információk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.