Hirdetés

John Wick 2. felvonás - a rémkirály már szinkronosan is zúz

|

Keanu Reeves februártól ismét László Zsolt hangján lyuggatja locsolócsővé a rosszfiúkat, ebből ad ízelítőt a a John Wick 2. felvonás első trailerének szinkronos változata.

Hirdetés

Bár az illetékesek már a John Wick 3-at tervezik, először még lássuk, hogy milyen a második rész, amely természetesen szinkronosan kerül a hazai mozikba - méghozzá a trailer tanúbizonysága szerint Keanu Reeves megszokott magyar hangjával. 

Hirdetés

A legendás bérgyilkosnak újra muszáj munkába állnia és Rómában látja el munkával a koporsókészítőket. Az elődnél is akciódúsabbnak ígérkező folytatás új főgonoszt és új kutyust hoz magával, amelyről - a készítőket is beleértve - többet is megtudhattok az angol trailert beharangozó cikkünkben. Odafent pedig bepróbálhatjátok a szinkronos előzetest, amelyben Keanu Reeves-t László Zsolt szólaltatja meg, Laurence Fishburne-t Schneider Zoltán tolmácsolja, Ian McShane-t pedig Mihályi Győző szinkronizálja, legalábbis ha jól hallottuk. 

A John Wick 2. felvonást 2017. februárjától keressétek a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.