Hirdetés

John Wick 2 - durva akciót ígér az első trailer

|

John Wick visszatér és új kutyája van. Most még halálosabb, még kiszámíthatatlanabb és még rosszabb döntés őt felhergelni. De az alvilág semmiből sem tanul, ezt pedig hűen bemutatja a folytatás első kedvcsinálója is.

Hirdetés

A John Wick 2014 egyik legkellemesebb meglepetése volt, amely nem csupán a pénztáraknál, de a kritikusok többségénél is megállta a helyét. Vajon az első rész történéseit követően ki van olyan elmeroggyant, hogy képes a Rémkirály ellen menni? Meg fogtok lepődni, de pontosan az, aki az Éjszakai hajszában Liam Neeson dolgát alaposan megnehezítette és aki feltűnt a Suicide Squad-ban is: a neve Common.

Hirdetés

Derek Kolstad (Halálos célpont, John Wick) írta a John Wick 2 forgatókönyvét, amelyből az elődöt rendező David Leitch - Chad Stahelski párosból utóbbi vállalta a forgatást, míg előbbi Charlize Theronnal és James McAvoy-jal hozza tető alá a The Coldest City thrillert. A folytatás történetében híres bérgyilkosunknak újra munkába kell állnia nyugállományából, mivel fülest kapott, hogy egy korábbi társa át akarja venni az irányítást egy rejtélyes nemzetközi bűnszervezet felett. Mivel Wicket köti hozzá az esküje, elmegy Rómába segíteni neki, ahol a világ legveszélyesebb harcosaival kell szembenéznie.

A felbukkanó színészek között ott lesz még Reevesen és Commonon kívül John Leguizamo, Lance Reddick, Ian McShane, Peter Stormare és a Mátrix rajongók nagy örömére Laurence Fishburne is. A John Wick 2 2017. február 10-én rabolhatja el ismét a vérgőzös, kőkemény akcióért dobogó szívünket, mi már alig várjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.