Hirdetés

John Wick Chapter 2 trailer - Keanu Reeves újra munkába áll

|

Keanu Reeves nem töltheti nyugalomban nyugdíjas éveit, kénytelen visszatérni, hogy megint mindenkit megöljön, aki az útjába kerül.

Hirdetés

A John Wick egyike azon kevés akciófilmeknek, akik a kaszabolást képesek voltak kreatívan tálalni és nem fulladt unalmas céllövöldébe a végeredmény. Természetesen, ha valami ennyire jól sikerül, akkor az folytatásért kiált és február 10-től már nézhetjük is

Hirdetés

A főszerepben ismét Keanu Reeves, aki megint mindenkit eltakarít az útjából, amikor is kénytelen újra visszatérni jól megérdemelt nyugdíjából, hogy elvégezzen még egy munkát. Az előzetes természetesen a kemény akciózásra koncentrál, a filmben olyan tűnnek még fel Reeves mellett mint: John Leguizamo, Lance Reddick, Bridget Moynahan, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Common, Peter Stormare és Riccardo Scamarcio. A rendezői székbe ezúttal csak Chad Stahelski ült.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.