Hirdetés

John Wick trailer - Keanu Reeves, a bosszúálló

|

A Summit Entertainment bemutatta Keanu Reeves új akciófilmjének első trailerét, amely bár nem váltja meg a világot, de korrekt adrenalintermelőnek ígérkezik.

Hirdetés

Keanu Reeves ezúttal egy már visszavonult profi bérgyilkost alakít, akinek újra fegyverhez kell nyúlnia, hogy eltehesse láb alól azokat a gengsztereket, akik mindent elvettek tőle. A John Wick meglepően jól egyensúlyoz az abszurditás és az akció között, utóbbiért a veterán kaszkadőrmester, a rendezőként most debütáló Chad Stahelski gondoskodik, a forgatókönyvet pedig Derek Kolstad (Egyetlen golyó) írta. Reeves mellett helyet kapott még a stábban Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane, Jason Isaacs, John Leguizamo és Michael Nyqvist. A film külföldi premiere október 24, a magyar egyelőre még ismeretlen. A folytatásban megtekinthetitek az első trailert és a hivatalos posztert is.

Update: Magyar szinkronos előzetes érkezett, a filmet pedig november 13-tól kereshetitek a magyar mozikban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.