Hirdetés

Nincs menekvés Johnny English elől az új trailerben

|

Megérkezett a Johnny English újra lecsap második előzetese és nem hazudtolták meg magukat a címválasztással, ennek a fickónak csak a baj jár a lépte nyomán.

Hirdetés

Rowan Atkinson harmadjára tér vissza a botcsinálta kém, Johnny English szerepében és ezúttal a kiber-bűnözéssel kell felvennie a harcot a korona utolsó reményeként. A nyugdíjazásból visszahívott English egy olyan hacker nyomába ered, aki nyilvánosságra hozta az összes brit titkosügynök személyazonosságát. A küldetés sikeressége érdekében főhősünknek szembe kell néznie a modern technológia kihívásaival.

Hirdetés

A James Bond paródiaként indult franchise harmadik részét David Kerr rendezi, William Davies forgatókönyve alapján. Főszerepben a mindig remek Rowan Atkinson, akit olyan színészek támogatnak, mint Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson és Jake Lacy. A Johnny English újra lecsap 2018. szeptember 20-án érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.