Hirdetés

Jön a Reszkessetek betörők kutyákkal

|

Hiába tagadjátok, tudjuk mit fogtok nézni idén karácsonykor.

Hirdetés

Mivel a sztárokkal teletűzdelt élőszereplős karácsonyi filmeknek már leáldozott, egyes stúdiók kifizetődőbbnek találták, hogy állatokkal idézzék meg a karácsonyi klasszikusokat annak reményében, hogy majd ezekből a filmekből is egyszer klasszikusok váljanak. Legalábbis valami hasonló gondolatmenetet tudunk elképzelni a Pups Alone című projekt megvalósulásának hátterében, ami nemcsak nevében reflektál a Macaulay Culkin-féle Reszkessetek betörők eredeti címére (Home Alone), hanem koncepciójában is. Nézzetek meg előzetest alább.

Hirdetés

A trailer abszolút csúcspontja - vagy mélypontja? - Dolph Lundgren, az ügyeletes rosszfiú, aki a környék lakóit elküldi vidékre karácsonyozni, hogy a bandájával kifosztogathassák az árván maradt házakat. Csakhogy a helybéli kutyák még a gazdik távollétében sem adják könnyen a házukat. A háziállatok telepatikusan kommunikálnak egymással, azaz szerencsére az emberi beszédet nem próbálják meg imitálni artikuláló szőrös jószágokkal, amely megközelítés a közelmúlt hasonló alkotásainál csúnyán befuccsolt.

Ha pillantást vetünk az IMDb-re, egyszerűen elképedünk, hiszen olyan színészek kölcsönzik a hangjukat vagy jelennek meg húsvér szerepben, mint Jerry O'Connell, Jennifer Love Hewitt, Rob Schneider, Eric Roberts, Danny Trejo vagy Malcolm McDowell. Sztárok tucatja pipa, karácsonyi hangulat pipa, kiskedvencek pipa - mégis mi csúszhat itt félre, hogy ne váljon ebből egy új karácsonyi klasszikus film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.