Hirdetés

Jon Bernthal korrupt zsaru lesz az új sorozatában

|

Az HBO Max új limitált szériája A drót című klasszikus készítőjétől, David Simontól érkezik.

Hirdetés

Ha megkérdezünk valakit, dobja össze az elmúlt 20 év top 5 sorozatát, valószínűleg a többség számára David Simon A drót című szériája ott lenne ebben az előkelő listában. A 2000-es évek mára már kultikus státuszt elért sorozata megdöbbentő korképet festett le az ezredforduló Baltimore-járól, ami legalább annyira volt korlelet, mint betekintés a jövőbe.

Hirdetés

Simon most újabb sorozattal rukkol elő számunkra, és ezúttal is Baltimore bugyraiba kalauzolja a nézőt, hogy bemutassa, hogy a drogok elleni háború micsoda erkölcsi fertőt hozott létre a rendőrség sorain belül. A széria Justin Fenton We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption című regényén alapszik, amiben Jon Bernthal (The Walking Dead, The Punisher), Treat Williams (Hair, Kísértethajó), Wunmi Mosaku (Kinek a háza?, Lovecraft Country), McKinley Belcher III (Ozark, A szabadulás), Dagmara Dominczyk (Monte Cristo grófja, Ők), Domenick Lombardozzi (Vérmesék, Dermesztő hajsza), illetve Don Harvey (Fülledt utcák, Better Call Saul) tűnnek fel nagyobb szerepekben. A trailer pedig máris ízelítőt ad arról, mennyire elmosódnak a fekete-fehér határok ebben a drogok ellen meghirdetett háborúban.

A We Own This City április 25-én debütál az HBO Maxon.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.