Hirdetés

Ropognak a fegyverek a John Wick 3 új trailerében

|

Mindenki John Wickre várt, de végre megérkezett! Legalábbis az új trailerben.

Hirdetés

Befutott a John Wick: 3. felvonás - Parabellum vadonatúj előzetese, amelyben régi és új arcok egyaránt felbukkannak. Egy valami közös bennük, méghozzá az, hogy mindenkinek feszül az ujja a ravasz fölött. A 9 mm-es lövedék ihlette alcím (minden nap tanul valami újat az ember) remekül reprezentálja, hogy jó párszor el fog sülni az a bizonyos ravasz, már amikor nem szamurájkardos motorosok veszik üldözőbe főhősünket.

Hirdetés

John Wicket (Keanu Reeves) ezúttal ugyanis két dolog miatt is üldözik. Először is a fején lévő 14 millió dolláros vérdíj igen csábító célponttá teszi a bérgyilkosok körében, amin csöppet sem enyhít a második indok, miszerint Wick a Continental Hotel területén gyilkolt, ami szigorúan szabály ellenes a szakmabeliek körében.

Wicknek tehát nem lesz könnyű dolga. Útját olyan színészek nehezítik vagy nagy ritkán segítik, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ruby Rose, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos és Jason Mantzoukas. A pletykák szerint a legfőbb ellenfél szerepét Hiroyuki Sanada (Farkas) tölti be. A John Wick 2019. május 17-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.