Hirdetés

Josh Hartnett népszerű rendező filmjében alakít sorozatgyilkost, itt a Trap trailere

|

M. Night Shyamalan visszatalál a helyes útra?

Hirdetés

M. Night Shyamalan az ezredforduló környékén az egyik legizgalmasabb rendező volt. Olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Hatodik érzék vagy a Sebezhetetlen, a cinefil közönség pedig rögtön a pajzsára is emelte a csavaros filmjeiről ismert alkotót. 

Aki azóta viszont bebizonyította, hogy bizonyos alkotásainak nagyobb a füstje, mint a lángja. Nem sokkal a nagy sikerek után jöttek a látványos bukások is, a közönség elfordult az egykor ünnepelt direktortól. Az elmúlt években bizony Shyamalan már legalább olyan filmeket fel tudott mutatni, amiket nem utált egyöntetűen a szakma. Egyelőre nehéz eldönteni, hogy a  Trap hol helyezkedik majd el az életműben, de a trailer ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

Az alaptörténet szerint egy apa (Josh Hartnett) és a lánya egy népszerű koncertre sietnek, ám észreveszik, hogy ott elég erőteljes a rendőri jelenlét. És hogy miért? Egy sorozatgyilkost keresnek, aki a meglepő fordulat szerint épp Josh Hartnett karaktere. Kivel azonosulunk innentől? Egyáltalán kinek hihetünk, mi az, amit a vásznon látunk. Shyamalannak eddig feküdtek az ilyen történetek, így most is reménykedhetünk egy jó végeredményben. 

A Trap augusztus 9-én kerül a mozikba. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.