Hirdetés

Megérkezett a Jumanji első előzetese

|

A Sony megosztotta velünk az első látványos előzetest Dwayne Johnson és Kevin Hart közös kalandjához a dzsungelben.

Hirdetés

Nagyon rég adtunk hírt az új Jumanjiról, de aki követi Dwayne Johnsont valamelyik közösségi oldalon, valószínűleg elég jól képben van, hisz folyamatosan megosztotta rajongóival milyen jól szórakoztak Kevin Harttal a forgatáson. Most végre megérkezett az első előzetes is a filmhez, amiben három fiatal megtalálja a Jumanji játékot, természetesen ezúttal nem egy egyszerű társasról beszélünk, hanem egy videojátékról, hogy a Z generációhoz is elérjen a film, emellett jó kis látványorgiában és sok viccelődésben lesz részünk, a szokásos karácsonyi, családos mozi.

Hirdetés

A hivatalos cím Jumanji: Welcome To The Jungle lett, a főszerepben továbbra is Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan, mellettük még helyet kapott Nick Jonas, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Alex Wolff és Morgan Turner. A filmet Jake Kasdan rendezte, premier december 22-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.