Hirdetés

Harry Potter a dzsungelbe megy - Jungle előzetes

|

Megérkezett Daniel Radcliffe túlélő mozijának az első, elég intenzív előzetese.

Hirdetés

Annak idején a legtöbben talán pont azt hitték volna, hogy a Harry Potter-széria után Daniel Radcliffe és Emma Watson futja be a legnagyobb karriert a fiatalok közül. És ugyan színészi csúcsokat azóta se feltétlenül döntögetnek, rendkívül ügyesen választanak a szerepeik között, és Radcliffe még a színészi korlátait is egyre jobban tolja ki. A Jungle ennek egy újabb állomása lehet.

Hirdetés

A film természetesen igaz történetet mesél el, méghozzá Yossi Ghinsbergét (amiből persze könyv is született). A sztori egyszerűen annyi, hogy Yossi (Radcliffe) és néhány barátja elvesznek az Amazonas őserdejében és megpróbálnak valahogyan kikeveredni onnan. 

A képek alapján meglepően naturalistának tűnik, amelyet a Wolf Creek filmeket jegyző Greg McLean rendezett, a további szerepekben pedig Alex Russel (Az erő krónikája), Thomas Kretschmann (King Kong) és Joel Jackson látható. A film a Melbourne Filmfesztiválon debütál majd augusztusban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.