Hirdetés

Előzetesen a Jurassic World - Bukott Birodalom

|

És egy meglepően sötét tónusú folytatást ígér.

Hirdetés

Az elmúlt napokban folyamatosan húzták a rajongók idegeit a pár másodperces teaserekkel, most végre befutott a Jurassic World folytatásának, a Bukott Birodalomnak az első előzetese. És ezek alapján kő kövön nem marad. Szó szerint.

Hirdetés

Az mondjuk eme kedvcsinálóból is kitűnik, hogy Kathleen Kennedy és férje, Frank Marshall producerek ugyanazt csinálják, mint a Star Wars esetében, avagy az eredeti trilógia strukturális elemeit hasznosítják újra. Hogy jól, vagy rosszabbul, azt mindenki döntse el maga, viszont kétségtelenül érdekes a folytatás koncepciója, amelyben Az elveszett világhoz hasonlóan visszatérnek a szereplők a már a dínók uralta Nublar-szigetre, amit ezúttal egy vulkánkitörés veszélyeztet és felmerül a kérdés - aminek következtében képbe is kerül kedvenc káoszkutatónk, ezúttal is Jeff Goldblum alakításában - hogy az eleve kihalt állatokat érdemes-e megmenteni. Természetesen ehhez a Chris Pratt alakította Owennek és Bryce Dallas Howard Claire-jének is lesz pár szava. (Azt egyelőre nem tudjuk, hogy utóbbi otthonhagyta-e a tűsarkúit.)

Mindenesetre a Colin Trevorrowtól a karmesteri pálcát megöröklő J.A. Bayona (Az árvaház, Szólít a szörny) horror múltja nagyon érződik már most a képsorokon - amire John Williams paráztatósra hangszerelt főtémája is rájátszik - de ahogy elnézzük humor(osnak szánt) bombákból és karakterekből ezúttal sem lesz hiány. Pratt és Howard mellett feltűnik a már emlegetett Goldblum, James Cromwell, Ted Levine, Toby Jones, Rafe Spall és Geraldine Chaplin is, a dallamokért pedig az első részhez hasonlatosan ezúttal is Michael Giacchino felel majd. A bemutató 2018. június 22.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.