Hirdetés

Jurassic World 2 teaser - ez a raptor nem ijesztő

|

Nagyon aranyos a Jurassic World: Bukott birodalom első videója.

Hirdetés

A Jurassic World folytatásának trailere valószínűleg az új Star Wars filmmel együtt fog megérkezni, viszont egy rövidke, ám annál cukibb teasert már most is kaptunk Colin Trevorrownak hála. A videóban Chris Pratt babusgat egy apró raptort, ami közelében sincs az eddigi filmekből megszokott félelmetes, borotvakarmú nagytestvéreihez.

Hirdetés

A Jurassic World: Bukott birodalomban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek a főszerepekben, akikhez újként csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones és Rafe Spall. A filmeben Jeff Goldblum szintén újra tündökölhet az ikonikussá vált Ian Malcolm szerepében.

Az őshüllők 2018. június 22-én térnek vissza a mozivásznakra, J.A. Bayona rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.