Hirdetés

Ideje berezelni - új traileren a Jurassic World: Bukott birodalom

|

Az ijesztőt a viccessel keveri a Jurassic World folytatásának új előzetese. Csak nehogy rémisztő legyen a végeredmény.

Hirdetés

A legutóbbi dínóparkos katasztrófa sem tántorította el a tudósokat és az őket pénzelő csúf, gonosz gazembereket attól, hogy tovább folytassák a kísérletezést az őshüllőkön. A Jurassic World: Bukott birodalomban már nem kell egy szigetre utaznunk, ha életveszélynek akarjuk kitenni magunkat, elég otthon kivárni, hogy betoppanjon egy pikkelyes szörnyeteg 10 centis fogakkal. Hát ezek semmiből sem tanulnak?

Hirdetés

Azt már ebből a trailerből is leszűrhetjük, hogy nem minden Jurassic Park rajongónak fog bejönni a legújabb alkotás. Azok azonban akik kedvelték a Jurassic World-öt valószínűleg most is megtalálják számításaikat. Június 7-én meglátjuk, hogy mit sikerült összepakolnia J.A. Bayona rendezőnek.

Az előző filmből Chris Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek a főszerepekben, valamint az eredeti filmek Ian Malcolmja, azaz  Jeff Goldblum is színre lép, szóval lesz miért moziba menni.

Szinkronos:

Eredeti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.