Hirdetés

Justin, a hős lovag 3D - Szinkronos előzetes

|

Novemberben érkezik a hazai mozikba az InterCom legújabb animációs filmje, a Justin, a hős lovag 3D, amely megkapta legelső, szinkronos előzetesét.

Hirdetés

A Justin, a hős lovag egy fiatal fiú történetét meséli el, akinek minden vágya, hogy lovag váljon belőle. Egy szívmelengető történet ez barátságról, hősiességről és bátorságról, amelyet a magyar mozinézők idén novemberétől élvezhetnek 3D-ben. A főbb eredeti szinkronhangok listáján ott találjuk a Freddie Highmore (Justin hangja), Saoirse Ronan, Mark Strong, Antonio Banderas, Alfred Molina, Rupert Everett és Julie Walters művészek neveit, míg a forgatókönyvet az Eszeveszett birodalom írója, Matthew Jacobs körmölte. Ígéretes?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.