Hirdetés

Justin Long randevúja végzetes következményekkel jár a House of Darkness trailerében

|

Bram Stoker klasszikus története kap egy modernkori csavart.

Hirdetés

Amikor már azt hittük, hogy Bram Stoker Drakula történetéről minden bőr lenyúzásra került 2022-re, akkor fogja magát az író-rendező Neil LaBute és egy olyan trailerrel rukkol elő, ami képes felpiszkálni az ember kíváncsiságát. A szeptemberben érkező House of Darkness kapott most előzetest, melyben ezúttal Justin Longot találjuk a pórul járt, naiv áldozat szerepében, a túloldalon pedig Kate Bosworth csábító femme fatale-ja felügyeli az eseményeket, mindez pedig Stoker klasszikus sztorijának inspirációjában történik.

Hirdetés

Az előzetes már-már szinte túl sokat is mutat, ugyanakkor a Stoker névvel asszociált vámpírok konkrétan egyszer sem tűnnek fel, ami alapján bizakodhatunk, hogy a legnagyobb csavarokat nem lőtték még le. A House of Darkness szeptember 9-én kerül a mozikba, majd 13-tól már video-on-demand formában is megtekinthető lesz.

Ti beneveztek Long és Bosworth macska-egér játékára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.