Hirdetés

Kalózok! - A kétballábas banda - Magyar feliratos összeállítás

|

Május 17-én mutatják be a legújabb angol animációs vígjátékot, a Kalózok! - A kétballábas bandát (6).

Hirdetés

Mi teszi a jó kalózt? A lelkesedés, a vágy a zsákmány után és a hatalmas, dúsan göndörödő szakáll. E film főszereplője tökéletes kalóz: csak az a kis hibája van, hogy soha, egyetlen terve sem válik valóra – de legalább kitartóan próbálkozik.  Hű társaival hét tengert hajóz be, hogy legyőzze ellenségeit, Black Bellamy kapitányt meg Penge Lizt, és végre elnyerje a legnagyobb, legrégebben vágyott kincset: Az év kalóza-díjat. Kalandos útja során bejár néhány távoli egzotikus szigetet és a ködös Londont, megküzd a rossz természetű királynővel, szövetkezik egy zseniális ifjú tudóssal és közben sosem veszíti szem elől azt, ami a jó kalóz számára az igazi lényeg: kaland és körszakáll!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.