Hirdetés

Színfalak mögötti videón a Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

|

Jack Sparrowék marketingesei is végre vitorlát bontottak és jött egy kis színfalak mögé néző featurette.

Hirdetés

Most lehet azon vitatkozni, hogy a Disney azért nem pörgeti a maximumon az új Karib-tenger Kalózai - Salazar bosszúja epizód marketingjét, mert a 10 évvel ezelőtti csúcsszériájuk már elfáradt és tisztában vannak a bukás lehetőségével, vagy Johnny Depp botránya még nem ült el, esetleg csupán nem akarják letámadni minden nap érkező posztokkal és videókkal a két hónap múlva esedékes mozit. Mindenesetre Johnny Deppet a most érkező színfalak mögötti videóban is amennyire lehet mellőzik, éppen ezért még egy finom kis spoiler is befigyelt az egyik beszélő fej karakterének a kiírásakor.

Hirdetés

A videóban a sorozat felett bábáskodó egykori "Mr. Blockbuster", azaz Jerry Bruckheimer ecseteli, hogy miért is kellett elkészíteni ezt filmet és miként került képbe a norvég rendezőpáros, Espen Sandberg és Joachim Rønning (Kon-Tiki), akik amint megtudták, hogy készül egy újabb mozi, igyekeztek megnyerni a projektet maguknak. Néhány érdekes forgatási képsor mellett láthatjuk Johnny Depp-et és Geoffrey Rusht is, mint Barbossa, hovatovább a CGI mentes Javier Bardem is megszólal, akárcsak az új hősszerelmest, Henry-t alakító Brenton Thwaites (SPOILER akinek mint a videóból egy kiírás kapcsán megtudhatjuk a családneve Turner, így Orlando Bloom szerepeltetése is értelmet nyert - SPOILER OFF) és szíve választottját, Carinát, Kaya Scodelario megformálásában.

Az új képsorok mellett a készítők bőszen hangoztatják, hogy mennyire kellett egy friss megközelítés a szériának, amellett, hogy a mozi grandiózus lesz és noha az eddigiek alapján ismerős elemekkel operál a Salazar bosszúja, mégis érződik a vérfrissítés szándéka. Reméljük a mozikban is így lesz, hiszen Jack Sparrowék május 25.-én hajóznak ki a vásznak tengerére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.