Hirdetés

Megannyi videón a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

|

Felnyílott a marketingesek kincsesládája, benne TV Spotokkal, a szériát taglaló videóval és Johnny Depp meglepetés felbukkanásával.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap és Jack Sparrow újfent (és utoljára) kihajózik a tengerekre, hogy felvegye a harcot (vagy öt ismerve: inkább elfusson előle) a néhai salazar kapitánnyal és elátkozott legénységével, ehhez pedig Posszeidon szigonyára lesz szükségük. Ebben lesz a segítségére egy lány és egy fiatal katonatiszt, de a jó öreg Barbossa is felbukkan majd. A Disney marketingesei pedig ennek örömére végre kibontották a vitorláikat.

Hirdetés

Ami nem volt egyszerű Johnny Depp tavalyi botránya miatt (volt felesége: Amber Heard perelte be és kér távoltartási végzést, mert állítólag Depp bántalmazta őt) és ezért jó ideig a színészt jószerivel látni sem lehetett a marketinganyagokban, ami abból a szempontból elismerésre méltó, hogy még mindig ő - pontosabban Jack Sparrow - a széria húzóneve. Ennek ellenére kellemesek voltak az eddigi marketinganyagok, azonban Sparrow kapitány most már tényleg nem vonulhat a háttérbe, olyannyira nem, hogy a minap húsvér valójában felbukkant a kaliforniai Disneylandben a Karib-tenger kalózai látványosság díszletei között, nem kis örömöt okozva ezzel a látogatóknak. Sem a Disneytől, sem pedig Depptől nem idegen ez a fajta megnyilvánulás, hiszen a tavalyi Alice Tükörországban esetében a színész Bolond Kalaposként válaszolt a látogatóknak egy "elvarázsolt" poszterről.

Aztán a minap érkezett egy a széria örökségét taglaló kis videó is (ebben már Depp kevesebbet tűnik fel), amelyben producer, Jerry Bruckheimer, és a színészek, mint a már elengedhetetlen "szériatartozék" Geoffrey Rush, a visszatérő Orlando Bloom és az újonc Brenton Thwaites nyilatkoznak a szerepeikről. A videó a karakter nevek kiírása végett kissé SPOILERESRE sikeredett, ezzel is beigazolva egy rajongói elméletet, így azok, akik megakarják kímélni magukat egy kisebb-nagyobb fordulattól, jobb, ha kihagyják.

Ellenben a két újonnan érkezett TV Spottal, amelyből van egy kalandosabb, alatta a "He's a Pirate" elévülhetetlen dallamaival és egy komorabb is. Mellesleg rengeteg ilyen kis TV Spot, nemzetközi előzetes érkezik, majdnem minden második nap. A legutóbbi japán előzetesben például egy újabb ismerős figuráról rántották le a leplet, ezt is csak saját felelősségre tudjuk javasolni.

TV Spot 1:

TV Spot 2:

Japán előzetes:

Ezek mellé szemrevételezhetőek a film cirillbetűs karakterplakátjai is. A Karib-tenger Kalózai: Salazar bosszúja május 25.-én hajózik be a mozikba, a Kontiki rendezőpárosa, Joachim Rønning és Espend Sandberg vezényletével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.