Hirdetés

Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken – Poszter

|

A Disney stúdiótól kaptunk már a Karib-tenger kalózai sorozat negyedik részéhez képeket és előzetest is, de, mivel egy film se maradhat poszter nélkül és ezt ők is jól tudják, ma ezzel leptek meg minket.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken főszereplői Johnny Depp, Penelope Cruz és Ian McShane lesznek és Magyarországon először 2011. május 19-én nézhetjük meg 3D-ben valamelyik mozi teremben. A nagy rajongóknak megnyugvást jelenthet, hogy ez az időpont rohamosan közeledik. Már csak kicsivel több, mint 2 hónapot kell várni arra, hogy egy kényelmes székben ülve egy üdítővel az oldalunkon és popcornnal az ölünkben illetve a szánkban figyelhessük Jack Sparrow újabb kalandjait.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.