Hirdetés

Katasztrofálisnak ígérkező filmmel tér vissza a horrorzsánerbe Tobin Bell

|

A Fűrész franchise ikonikus színésze a The Curse of Wolf Mountainban bukkan fel legközelebb.

Hirdetés

Ha Nicolas Cage-nek is éveken keresztül kellett gagyibbnál gagyibb szerepeket elvállalnia a mindennapi költségek fedezéséhez, mit mondjanak a kevésbé ismert kollégái?

A The Curse of Wolf Mountain előzetese alapján rögtön ez a kérdés fogalmazódott meg bennünk, hiszen meglepetésünkre Tobin Bell, a Fűrész-franchise Jigsaw-ja, illetve a B-filmek császára, Danny Trejo is beköszön a projektben. Az őket is foglalkoztató képkockák egyértelműen a 80 másodperces ízelítő csúcspontjai. Nem hiszitek el? Lessétek meg alább.

Hirdetés

A David Lipper által rendezett filmben egy férfi utána akar járni a Wolf Mountain rejtélyének, miután szülei ott lelték halálukat évekkel korábban. A trauma orvoslásának szánt túra azonban tragikus fordulatot vesz, miután a hírhedt környék legendája sokkal valóságosabb lesz, mint amilyenre gondoltak szereplőink. A trailer alapján még a sasszemű nézőknek is meggyűlhet a baja a filmmel, ugyanis az éjszakai jelenetek minősége egyenesen botrányos.

A The Curse of Wolf Mountain május 9-én érkezik egyenesen VOD-ra és külföldön DVD-re. Ti Tobin Bell vagy Danny Trejo miatt adtok majd esélyt ennek a filmnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.