Hirdetés

Katy Perry: Part of Me 3D - Trailer

|

Megérkezett az első trailer Katy Perry világkörüli koncertjén forgatott zenés dokumentumfilmjéhez. Mi hírt is adunk róla, ahogy azt illik.

Hirdetés

Hát eljött ez is! Miss giga mega popsztár Katy Perry 3D-s mozival kedveskedik rajongóinak. Reméljük nemcsak egy olcsó trükk pénztárcáink megkönnyebbítésére, hanem kapunk egy kis minőséget is majd a filmtől. Elég sok koncert videót láttam eddigi életem során és ezt is nagy valószínüséggel meg fogom majd nézni, már csak az összehasonlítás miatt is! Sajnos nem tartozom azon emberek táborába, akik istenítenék az énekesnőt vagy a munkásságát. Ezt a cikket is egy felsőbb hatalom (Szada) befolyására írtam meg, de annyi pozitívumot azért hadd említsek meg, hogy Katy legalább már tudja, hol van Budapest.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.