Hirdetés

Kedvelt gyerekkönyv adaptációja jön Zachary Levyvel, itt a Harold és a lila varázskréta trailere

|

Kedves kaland az animációs és az élőszereplős film határán.

Hirdetés

A gyerekkönyvek általában az álmokról szólnak. Arról, hogy nincs olyan helyzet, amelynek kezelésében a barátaink, a családunk vagy akár a képzelet ne segíthetne.

Ezeknek a gyerekkönyveknek nagyon gyakran készülnek filmadaptációi, érdekes viszont, hogy a Harold és a lila varázskréta című népszerű műből eddig mozgóképes feldolgozás nem készült, csupán egy népszerű animációs sorozat, amit viszont nagy népszerűséggel vetítettek hazánkban is. 

Hirdetés

Most viszont jön a filmadaptáció, ami az alaptörténeten nem változtat. Adott egy kisfiú, aki egyszer kap egy különleges varázskrétát. Ha ezzel rajzol valamit, az hamarosan életre kel és a valósággal kiszínezi az ismert világot. A fiúnak felnőttként viszont rá kell jönnie, hogy a környezetét sokkal kevésbé ismeri, ez pedig hosszabb távon tarthatatlan állapot. 

A casting alapján bőven reménykedhetünk egy jó alkotásban. A legfontosabb szerepben Zachary Levit láthatjuk, de Alfred Molina és Zooey Deschanel is feltűnik majd a történetben. 

A film augusztus elsején jön a hazai mozikba. Ti beneveznétek rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.