Hirdetés

Kémesítve szinkronos előzetes - Will Smith és Tom Holland szerint a madár az ász

|

A nemzetközi kémkedés pörgős világában játszódik a Kémesítve.

Hirdetés

A többek között a Jégkorszak-sorozatot is elkészítő Blue Sky Studios égisze alatt érkezik idén karácsonykor Will Smith (aki utoljára a Cápamesében vállalt ilyen melót) és a Marvel-univerzum Pókembereként ismert Tom Holland közös animációs filmje. A Kémesítve (eredeti címén Spies in Disguise) a magyar előzetes alapján egészen különleges élménynek ígérkezik, amelyre mindenképp érdemes lesz odafigyelni. 

Hirdetés

A Smith által megszólaltatott Lance Sterling laza, magabiztos és megnyerő szuperkém, elismert a szakmájában. Nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től, akinek Holland kölcsönzi az orgánumát, és habár több mint pocsék társasági ember, ezt tökéletesen ellensúlyozza eszével és találékonyságával: olyan kütyüket készít, amiket Lance a világmentő akcióin hasznosít. Ám amikor az egyik eszköz nem a tervezettek szerint funkcionál, Walter és Lance kénytelen csapatként dolgozni, hogy megállítsanak egy az egész világot fenyegető bűnözőt. 

A látványos és végtelenül szórakoztató előzetes első blikkre egy egész sorozatra való alapanyagot rejt magában, így hát bízunk benne, miszerint az eredetileg szeptemberre kitűzött animáció jó okkal került hátrébb pár hónappal, és egy kiemelkedő kémvígjátékkal gazdagodunk majd. A filmet Nick Bruno (A zöld urai, Snoopy és Charlie Brown: A Peanuts-film) és Troy Quane (9, Hupikék törpikék: Karácsonyi ének) rendezte, az eredeti hangok között szerepel még Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, DJ Khaled, valamint Masi Oka.

A Kémesítve 2019. december 26-án debütál a magyar mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.