Hirdetés

Kémesítve - szinkronos traileren Will Smith és Tom Holland animációs filmje

|

Meglehetősen ritkán kapunk animációs filmet a kémek világáról, ráadásul a Kémesítve különlegességét növeli a nívós szereplőgárda is.

Hirdetés

A Fox Animation, a Chernin Entertainment és a Blue Sky Studios tavaly jelentették be a Spies in Disguise, avagy magyarul Kémesítve című animációs filmjüket, amely egy kémes témájú buddy movie lesz.  

Hirdetés

Nick Bruno (Jégkorszak 2., Rio, A zöld urai) és Troy Quane (Vadkaland, Karácsony Artúr, 9, Hotel Transylvania) animátorok első rendezésének középpontjában egy vérbeli kém, a minden tekintetben hihetetlen Lance Sterling (Will Smith) áll, aki első a világmegmentésben. Az ő szöges ellentéte Walter (Tom Holland), aki szociális készségekben ugyan nem jeleskedik, viszont az intelligencia és találmányok területén kiváló, ő találja fel azokat az eszközöket, amiket Lance használ a bevetések során. Váratlan eseményeknek köszönhetően azonban úgy alakul, hogy együtt kell dolgozniuk és a világ sorsa múlik azon, hogy csapattá tudnak-e kovácsolódni vagy sem (az animációs film egyébként Lucas Martell "Pigeon: Impossible" c. ötletes kisfilmjén alapul). Íme az első kedvcsináló: 

Szinkronos:

Eredeti: 

A Kémesítve hazai premierje a tervek szerint 2019. augusztus 22-én lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.