Hirdetés

Kengan Ashura - előzetest kapott a Netflix küzdősportos animéje

|

A jó pár éve futó mangasorozat végre megkapja az adaptációját, ami következő hónapban már debütál is Netflixen.

Hirdetés

Napvilágot látott a Kengan Ashura végső előzetese, ami pontosan azt mutatja, amit egy küzdősport-központú sorozattól elvárunk: szélsőségesen kigyúrt férfiak és nők visznek be egymásnak fájdalmas gyomrosokat, géppuskatempóban szórják a pörgőrúgásokat, vagy egyszerűen szólva bucira verik a másik fejét.

Hirdetés

A feldolgozott mangasorozat 2012-től futott egészen 2018-ig, a története szerint Japán szerte elterjedt, hogy gazdag üzletemberek saját gladiátorokat bérelnek fel, hogy arénákban csapjanak össze egymással. Az egyik ilyen harcos Tokita Ohma, becenevén Ashura, aki olyan hatékonysággal döngöli földbe ellenfeleit, amivel rögtön felkelti a sportágban érdekelt üzletemberek figyelmét.

A Kengan Ashura epizódjai július 31-én lesznek elérhetőek a Netflix felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.