Hirdetés

Képek a Hotel Transylvania szereplőiről

|

Most képekről is megismerhetjük Adam Sandler animációs filmjének karaktereit. A komikus Drakula bőrébe bújik, mellette pedig csupa misztikus lény szerepel majd, többek között láthatatlan ember, múmia vagy farkasember.

Hirdetés

A filmet az a Genndy Tartakovsky rendezi, akit a Dexter laboratóriuma, a Pindúr pandúrok vagy a Csillagok háborúja: Klónok háborúja készítőjeként ismerhetünk. Drakula hotelje a szörnyek által szívesen látogatott hely, már 1898 óta embermentesen élhetnek ott. Viszont amikor a házigazda lánya, Mavis 118. születésnapjára bulit szervez, megjelenik egy ember. Drakula megpróbálja feltűnésmentesen kiűzni a hotelből, a Johnnysteinnek keresztelt fiú azonban beleszeret Mavisbe, s ezzel mindent felforgat. Adam Sandleré mellett Selena Gomez (Mavis), David Spade (Griffin, a láthatatlan ember), Steve Buscemi (Wayne, a farkasember), Molly Shannon (Wanda, a farkasember), Kevin James (Frank), Cee Loo Green (Murray, a múmia) és Andy Samberg (Johnnystein) hangját hallhatjuk a filmben. Amerikában szeptember 28-án kerül mozikba. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.