Hirdetés

Kevin Bacon visszatér a slasher gyökereihez a They/Them trailerében

|

Ezt a nyári tábort túléli vajon?

Hirdetés

Horrorrajongók bizonyára tisztában vannak vele, hogy Kevin Bacon karrierje egy alacsony büdzséjű horrorfilmmel vett villámrajtot - ez a már azóta klasszikusként titulált Péntek 13 volt. Majdnem 42 év után Bacon ismét visszatér egy nyári táborba a They/Them című filmben, ahol ezúttal is elszabadul egy maszkos gyilkos. De vajon ezúttal is áldozat marad, vagy most már ő lesz maga az elkövető?

Hirdetés

A They/Them rendezője az a John Logan, aki korábban az Aviátor, a Gladiátor vagy a Skyfall forgatókönyvét írta. Furcsa módon azonban ez lesz az első rendezése, ám ha legalább olyan jól rendez, mint ahogy ír, ebből akár egy újabb klasszikus is lehet. Már csak a provokatív témája miatt is van erre esély, hiszen a szóban forgó nyári tábor olyan LMBTQ tagoknak lett meghirdetve, akiket szeretnének kigyógyítani a "betegségükből". Igen, 2022-ben még megjelenhet ilyen tematikájú film. A stílusra pedig a trailer alapján nem lehet majd panasz.

Titeket megvett az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.