Hirdetés

Kezdetét veszi a vég a The Walking Dead utolsó évadának masszív előzetesében

|

Több mint tíz év után kezdetét veszi a zombidráma végjátéka, amit hangulatosan összevágott előzetes bizonyít.

Hirdetés

Nagyon hosszú utat tett meg az AMC gyártásában készülő The Walking Dead a 2011-es indulása óta, amikor - nem túlzás állítani - éveken át a világ egyik legnépszerűbb és legtöbb beszédtémát kiváltó sorozata volt. Sajnos az utóbbi években már erős minőségbeli romlást és egy kisebb gatyába rázást is megélt a széria, de a lezárás mindenképpen elkerülhetetlen volt: tavaly szeptemberben robbant a hír, hogy a már berendelt tizenegyedik évad lesz az utolsó. Ehhez érkezett meg most egy masszív, tartalmas kedvcsináló.

Hirdetés

Mint minden évben, úgy ezúttal is a San Diego-i Comic-Con keretében látott napvilágot a The Walking Dead aktuális évadának a nagy előzetese, azzal a különbséggel, hogy most október helyett mindössze jövő hónapig kell várnunk a zombik visszatérésére. A befejező etap első epizódja ugyanis 2021. augusztus 22-én debütál, hogy aztán egy maratoni hosszúságú (24 részes, 2*12 2021-ben és 2022-ben) záróévadban minden megkezdett sztoriszálat és karaktersorsot legyen megfelelő mennyiségű idő elvarrni. 

A most érkezett előzetes tanúsága szerint erre valóban szükség lesz, hiszen a túlélők száma még mindig az eget verdesi, ráadásul a rajongók nagyon remélik, hogy Rick Grimes karakterével sem a régóta készülőben lévő filmekben találkozunk majd legközelebb, hanem itt, a finálé keretében. A folytatással kapcsolatban Angela Kang, a széria egyik showrunnere és executive producere rengeteg akciót, lebilincselő új történeteket és eddig nem látott helyszíneket ígér, miközben a csoportok megpróbálnak újraszerveződni a Suttogókkal vívott háborút követően.

Ti követni fogjátok a befejező évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.