Hirdetés

Kibővül a Kung Fu Panda világa a Netflixes széria új előzetesében

|

Pónak ezúttal már nemcsak Kínát, hanem az egész világot is meg kell mentenie.

Hirdetés

Nagy meglepetésként ért minket, hogy sorozatként folytatják a Kung Fu Panda trilógiát, aminek pikantériáját a Netflix platformon való megjelenés szolgáltatta leginkább. A július 14-i premier pedig hamarosan itt van, ennek megfelelően előzetest villantott a streamingóriás, hogy mégis mire számítsunk Pó kalandjainak újabb fejezetében.

Hirdetés

A Kung Fu Panda: The Dragon Knight trailere minden eddiginél őrültebb akcióval kecsegtet, illetve lerántja a leplet a potenciális fősodorról is: hősünk az egyedi megoldásai révén kegyvesztetté válik a kínai császárnál. Kapóra jön ekkor az Angliából érkező Wandering Blade, aki pont Pó segítségét kéri, hogy megmenthessék a világot két menyéttől, akik világuralomra akarnak törni. A trailer alapján nemcsak a menyétekkel, hanem egy titokzatos figurával és keselyűkkel is meggyűlik Póék baja.

Jack Black visszatér Pó hangjaként, míg Wandering Blade személyében Rita Ora csatlakozik a franchise-hoz. A trailerből gyanúsan hiányoznak Pó harcostársai az előző filmekből, ám gyaníthatóan legalább egy cameo erejéig ők is feltűnnek majd.

Titeket kíváncsivá tett az új trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.