Hirdetés

Kick-Ass 2 - Jim Carrey forgatási videója

|

A lesifotósok mindig résen vannak, most éppen a Kick-Ass folytatásának forgatási helyszínén, Toronto városában jártak, hogy lekapjanak minden lehetséges szereplőt.

Hirdetés

Legutóbb kiderült, ogy a gumiarcú humorista fel fog tűnni a Jeff Wadlow (Cry Wolf, Sose hátrálj meg) által rendezett Kick-Ass folytatásában, méghozzá Colonel Stars személyében. Colonel hősöket toboroz az általa alapított Justice Forever nevezetű bűnüldöző kompániához. Az általa alakított csapatban kapott helyet Remembering Tommy, Night Bitch (Lindy Booth), Insect Man (Robert Emms) és később Kick-Ass (Aaron Johnson) is. Az első feladatuk az volt, hogy felszámoljanak egy emberkereskedelemmel foglalkozó szervezetet. Carrey nagy rajongója az első résznek és a képregénynek is, joggal volt feltételezhető, hogy csatlakozik, amit szeptember negyedikén meg is erősítettek és lássanak csodát, két héttel később már a helyszínen forgat. A film premierje 2013. június 28-án válik esedékessé, a főbb szerepekben Jim Carrey, Aaron Johnson, Nicolas Cage, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, John Leguizamo, Lyndsy Fonseca és Olga Kurkulina.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.