Hirdetés

Kickboxer: Retaliation előzetes - a Trónok harca legmasszívabb szereplője a rosszfiú

|

Folytatást kap a Kickboxer: Vengeance, amiben Van Damme mellett Mike Tyson is felbukkan, főhősünk ellenfelének pedig nem kisebb embert választottak, mint a Trónok harcából csak Hegyként ismert Björnssont.

Hirdetés

1989-től kezdődően öt darab filmet élt meg a Kickboxer, amiben akkoriban még az akciósztárok toplistáján helyet foglaló Jean-Claude Van Damme volt a főszereplő. Több mint húsz évvel az utolsó film után egy reboot készült Kickboxer: Vengeance néven, amiben Van Damme bölcs edzővé avanzsált, és Alain Moussi vette át tőle a stafétabotot.

Hirdetés

A Retaliation alcímet kapott második részben főhősünket Thaiföldön elrabolja és börtönbe veti egy helyi maffiavezér (Christopher Lambert), és arra kényszerítik, hogy álljon ki a hegynyi méretű Hafþór Júlíus Björnsson ellen, akit legtöbben a Trónok harca sorozatból ismerhetnek. Mellettük Mike Tyson is felbukkan, mint a főszereplő börtöntársa.

A Kickboxer: Retaliationt január 26-án mutatják be az Egyesült Államokban, mi nagy valószínűséggel csak DVD-n kapjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.