Hirdetés

Kicsinyítés előzetes - Matt Damon összezsugorodik egy jobb élet reményében

|

Drágám, a Matt Damonék összementek! Egy sci-fi-dráma-vígjáték keverékben válnak icipicivé, és kezdenek új életet főhőseink, majd rájönnek, hogy nem kell nagynak lenniük, hogy nagy kalandokba keveredjenek.

Hirdetés

A Kicsinyítés világában a tudósok rájöttek, hogyan oldják meg a túlnépesedés problémáját: arasznyi méretűvé zsugorítják össze az ebbe beleegyező embereket, akik így nem csak sokkal kisebb helyen elférnek, de kevesebbet fogyasztanak, és kevesebb szemetet termelnek. Paul Safranek és felesége is bevállalják a pöttöm életet, és beköltöznek a kisméretűek közösségébe.

Hirdetés

Az Utódok rendezője, Alexander Payne ül a Kicsinyítés direktori székében, és írta a forgatókönyvet Jim Taylor (Jurassic Park III) társaságában. A főszereplőpáros, Matt Damon és Kristen Wiig mellett olyan sztárok is feltűnnek a filmben, mint Christoph Waltz, Hong Chau, Jason Sudeikis, Alec Baldwin, Neil Patrick Harris, Laura Dern és Bruce Willis.

A nálunk januárban debütáló Kicsinyítést a Torontói- és a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon is levetítették. Az eddigi kritikák alapján érdemes lelkesen várni a filmet, hiszen a The Guardian és a The Hollywood Reporter is maximális pontot adott a filmnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.