Hirdetés

Kidding trailer - Jim Carrey és a makulátlan elméjének bekattanása

|

Az Egy makulátlan elme örök ragyogása főszereplője és rendezője újra egyesíti erejét, hogy egy komoly témájú sorozatot készítsen, aminek már az előzetese is magával ragad.

Hirdetés

Imádjuk Jim Carrey komikus oldalát, de legalább annyira kedveljük a drámai vénáját is, amit volt lehetősége megcsillogtatni a Truman Showban, A 23-as számban és az Egy makulátlan elme örök ragyogásában is, így azonnal felcsillant a szemünk, mikor kiderült, hogy az utóbbi klasszikus rendezőjével újra együtt dolgozik a színész. 

Hirdetés

A Kidding című sorozatot a Showtime számára hozta össze Carrey és Michael Gondry rendező és bár komédiának tűnhet, valójában inkább egy keserédes széria, amelyben a színész egy Jeff nevű férfit alakít, aki Mr. Pickles művésznéven a gyerkőcöket szórakoztatja bábos műsorában. Csakhogy Jeff szembesül a világ kegyetlenségével, amikor a szeretett családja elkezd széthullani, ő pedig szépen lassan megindul a lejtőn a bekattanás felé. Már az első trailer is szívbemarkoló: 

A Kidding szeptember 9-én rajtol el a Showtime-on. Mi már alig várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.