Hirdetés

Kiefer Sutherland ismét terroristák nyomába ered A szökevényből készült sorozatban

|

A sorozatként indult Szökevény, melyet a film tett világhírűvé, ismét szériaként tér vissza egy eddig sosem látott formában.

Hirdetés

Két évvel a megalapítása után, idén áprilisban indult el az egyik legújabb streaming szolgáltató, a Quibi. A kimondottan mobilon történő tartalomfogyasztásra optimalizált platform különlegessége, hogy műsoraik (legyenek azok filmek, sorozatok, dokuk vagy szórakoztató produkciók) egytől egyig 10 perces rész(let)ekből állnak.

Hirdetés

Az állítva vagy fekve tartott telefonon más-más nézői élményt nyújtó platformon négy hónap alatt megjelent hat saját gyártású drámasorozat, kilenc szitkom és doku, valamint számtalan reality, talkshow, hírműsor és lifestyle témájú produkció. A Quibi egyelőre nagyon kevés helyen érhető csak el, a fő piaca az Egyesült Államok és Kanada, de megjelentek már az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Németországban is. Ez csak azért rossz hír, mivel a hamarosan induló új akció-drámasorozatuk, A szökevény (The Fugitive) roppant izgalmasnak ígérkezik a legújabb, hosszú előzetes alapján.

Az augusztus 3-án érkező széria csavar egyet a mindenki által jól ismert, 1993-ban bemutatott A szökevény című film történetén. Nick Santora (Breakout Kings, Scorpions) a film alapjául is szolgáló, 1963 és 1967 között futott tévésorozatot és a Harrison Fordos moziklasszikust vette ugródeszkaként, ám csak az alapfelállást tartotta meg. A történet főszereplője ezúttal nem egy sebész, hanem egy kétkezi munkás, a börtönből nemrég szabadult Mike Ferro (Boyd Holbrook) lesz, aki rosszkor van rossz helyen. Robbanás történik a Los Angeles-i metróban, pont akkor, amikor ő a telefonját nyomkodja az állomáson, ez pedig pont elég is volt a nyomozóhatóságnak, hogy a kamerafelvételeket látva őt kiáltsák ki első számú gyanúsítottnak.

A média pedig a ma elburjánzott újságírói mentalitásnak és hírversenynek köszönhetően előbb hoz le mindent, mintsem az megalapozott lenne. Percek alatt tele lesz a fotójával az internet és minden közösségi platform, ezért menekülni kényszerül, hátrahagyva családját: feleségét és tízéves kislányát. Mike ráeszmél, hogy csak akkor tudja magát tisztára mosni, ha megtalálja az elkövetőt, ám nem csak a média kereszttüze és az emberek bosszúja, hanem a harcias nyomozó, Clay Bryce (Kiefer Sutherland) elől is menekülnie kell.

A Mike Ferrot alakító Boyd Holbrook sokak számára lehet ismerős, hiszen sok epizód- és mellékszerep van már a háta mögött, valamint ő alakította Donald Pierce-t a Loganben és Steve Murphyt a Narcos című sorozatban. Clay Bryce-t pedig a 24 és A kijelölt túlélő (Designated Survivar) sztárja, Kiefer Sutherland kelti életre.

A szökevény az egyik népszerű adaptációs téma. Az 1963-1967 között négy évadot megélt tévésorozatból 1993-ban készült el a nagy hatású film, melyet öt év múlva követett a Leslie Nielsennek forgatott Sziki-szökevény, majd 2000-ban egy újabb tévésorozat, mely csak egy évadot élt meg. 20 év kihagyás után a ma létező legegyedibb platformon, 10 perces részekkel ismét "képernyőn" A szökevény, és mi kíváncsian várjuk a végeredményt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.