Hirdetés

Killing Them Softly - Az első előzetes

|

Andrew Dominik mindent megtesz annak érdekében, hogy műve a lehető legtöbb emberhez elérjen, ezért szeptember 21-én kerül a mozik kínálatába a Brad Pitt nevével fémjelzett Killing Them Softly.

Hirdetés

Brad Pitt Jackie Cogant alakítja, aki a maffia egyik legjobb problémamegoldója, jelenlegi munkájában ki kell derítenie, hogy ki rabolt ki egy nagy tétekkel operáló pókerversenyt. Mellette feltűnik még többek között Ray Liotta, James Gandolfini és Richard Jenkins is. A Killing Them Softly Andrew Dominik rendezésében (és egyúttal írásában) szeptember 21-én érkezik meg Magyarországra a Pro Video forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.