Hirdetés

Killing Them Softly - Az első hivatalos klip

|

Andrew Dominik sikerre szánt adaptációja a legutóbbi plakát után megkapta a jól megérdemelt mozgóképanyagát is, igaz csak röviden, hiszen egy klipről beszélünk.

Hirdetés

Brad Pitt Jackie Cogant alakítja, aki a maffia egyik legjobb problémamegoldója, jelenlegi munkájában ki kell derítenie, hogy ki rabolt ki egy nagy tétekkel operáló pókerversenyt. Mellette feltűnik még többek között Ray Liotta, James Gandolfini és Richard Jenkins is. A Killing Them Softly külföldön szeptember 21-én kerül kiadásra, míg Magyarországon két héttel korábban, szeptember hatodikán kerül a mozik piacára a Pro Video forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.