Hirdetés

Ízelítőt kapott az élőszereplős Kim Possible film

|

Befutott a Kim Possible mozi legelső teasere, amelyen végre mozgásban is láthatjuk az animációs sorozat alapján készült filmváltozat főszereplőjét.

Hirdetés

Bizonyára sokan emlékeztek még a Disney Channel Emmy-díjas animációs sorozatára, a Kim Possible-re, amely 2002 és 2007 között összesen négy évadot élt meg és a főszerepben egy olyan tinédzserlányt követhettünk, akinek a magánélete olyan volt, mint a többieké, viszont titokban a bűnre vadászott. A széria akcióban és humorban egyaránt bővelkedett, utóbbit Kim legjobb barátja, Ron Stoppable és az ő házi kedvence, Rufus szolgáltatta. 

Hirdetés

A Disney még februárban jelentette be, hogy élőszereplős film készül a népszerű animációs sorozat kapcsán, amelynek forgatókönyvéért az eredeti széria showrunnerei, Mark McCorkle és Robert Schooley feleltek. A Disney Channelre szánt filmben az újonc Sadie Stanley alakítja a címszereplőt, Ront viszont a Goldberg családból már ismert Sean Giambrone kelti életre. Rajtuk kívül a sztorit erősíti Alyson Hannigan (Így jártam anyátokkal, Amerikai Pite), Patton Oswalt (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Walter Mitty titkos élete), Todd Stashwick (A sötétség kora, 12 majom) és Patrick Sabongui (Homeland, Flash - A Villám) is. Sokat kellett várni rá, de végre befutott a film első kedvcsinálója is, amelyben Kim Possible végre megmutatja magát teljes felszerelésben.  

A Kim Possible film valamikor 2019-ben debütál majd a Disney Channelen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.