Hirdetés

Kincsem - Csinos kis előzetesen a magyar szuperprodukció

|

Szerelem, szenvedély, kaland, bosszú és egy ló - minden, ami kell egy igazi családi mozihoz.

Hirdetés

A Herendi Gábor által rendezett filmet már egy ideje úgy emlegetik az illetékesek, mint a valaha készült egyik legköltségesebb magyar film, amiben megannyi statiszta vett részt és amely garantáltan le fogja nyűgözni a moziba járó közönséget. Most végre a néhánymásodpercnyi szösszenetek után érdembeli képsorokat is láthatunk ebből a kosztümös csodából, amely alapján okkal remélhetjük azt, hogy talán tényleg minőségi kikapcsolódás lesz a vége mindennek.

Hirdetés

A film hivatalos sztorija a következőképpen néz ki: Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú? 

Az biztos, hogy az előzetes azon van, hogy megszólítsa a szélesebb közönséget - az olyan hívószavak, mint "bosszú", meg "szerelem" és ezeknek a kosztümös körítése igencsak vonzó, klasszikusan nagyszabású filmet sejtetnek, ám mindezek alapján még bőven benne van a pakliban az, hogy beletörik az alkotók bicskája és képtelenek lesznek átadni a kívánt epikusságot. Ez pedig azon is áll vagy bukik, hogy Herendi Gábor képes lesz-e felmutatni valamiféle rendezői markánsságot, egyéni hangot a történetmesélést, illetve annak hogyanját illetően, vagy csak egy szimpla iparosként fog működni. Mindez és még ennél is több március 16-án kiderül a mozikban! Addig is - félreértés ne essék - bizakodóak vagyunk, már csak a színészek miatt is, hiszen olyan arcokat láthatunk majd a nagy vásznon, mint Nagy Ervin, Petrik Andrea, Balsai Móni, Rátóti Zoltán, illetve Gáspár Tibor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.