Hirdetés

Kingsman: A titkos szolgálat - Trailer #2

|

Pazar kémfilmnek ígérkezik Matthew Vaughn új projektje, a Kingsman, amely egy vadonatúj trailert kapott. Colin Firth-nek még mindig baromira jól áll az ügynökösdi.

Hirdetés

A 20th Century Fox megosztotta velünk a Kingsman: A titkos szolgálat új előzetesét, de a legutóbbi csúsztatásnak köszönhetően legkorábban 2015. február 12-én láthatjuk a hazai mozikban a filmet. A sztorit és az első szinkronos trailert a korábbi hírünkben találjátok, a folytatásban pedig az aktuális videót vehetitek szemügyre. A főbb szerepekben továbbra is Colin Firth, Michael Caine, Samuel L. Jackson és Taron Egerton, de feltűnik majd Mark Strong és Mark Hamill is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.